Teraz ja - treissi
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przez chwilę zastanawiałm się jaki nowy kwiatek masz na myśli Krzysiu Chyba nie wyspałam się i słabo łapę hi hi hi.
A tak poza tym, z okazji Nowego Roku postanowiłam zamknąć wreszcie ten wąteczek i założyć nowy Może zdążę porobić zdjęcia wszystkim roślinkom zanim część z nich padnie Niestety niektóre już nie nadają się do fotografowania. Bluszcze wyjechały do teściów na odratowanie
A tak poza tym, z okazji Nowego Roku postanowiłam zamknąć wreszcie ten wąteczek i założyć nowy Może zdążę porobić zdjęcia wszystkim roślinkom zanim część z nich padnie Niestety niektóre już nie nadają się do fotografowania. Bluszcze wyjechały do teściów na odratowanie
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Moniczko w końcu zaczynam nadrabiać zaległości, ale tak powoli, bo z zapalenia gardła zrobiło mi się zapalenie krtani, więc jestem z doskoku ;) Jestem zachwycona Twoimi Hibkami, dlaczego mi tak nie rosną Ten od Ciebie ma nadal dwa listki i tylko kwity mu w głowie, już chyba 6 zaczątków pąków urwałam bo nic nie rośnie, a co patrzę to nowy kwiat
Twoja cicia jest piękna Uwielbiam koty, a ta ma cudne umaszczenie. Bidulka może trochę spokoju będzie miała na parapecie. Czekam na Twój nowy wątek
Twoja cicia jest piękna Uwielbiam koty, a ta ma cudne umaszczenie. Bidulka może trochę spokoju będzie miała na parapecie. Czekam na Twój nowy wątek
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Nowy wąteczek jest
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 912#602912
Teraz mam nadzieję szybko porobire zdjęcia.
Kasiu przykro mi, że chorujesz już od Nowego Roku. Wracaju szybciutko do zdrowia i daj sobie spokuj ze starym wątkiem W nowym będzie wszystko na bieżąco
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 912#602912
Teraz mam nadzieję szybko porobire zdjęcia.
Kasiu przykro mi, że chorujesz już od Nowego Roku. Wracaju szybciutko do zdrowia i daj sobie spokuj ze starym wątkiem W nowym będzie wszystko na bieżąco