Odpadanie kwiatów pomidora malinówki.
Zgadzam się z Lottą, ja nie wyrzucałabym własnych sadzonek, noce będą coraz cieplejsze to Twoje pomidory wystrzelą jak z procy. Daj im szanse Kupne wsadzisz i staną na jakieś dwa tygodnie (może troszkę mniej) i znowu się będziesz denerwować, że nie rosną
pozdrawiam
pozdrawiam
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
;:22 ale i tak sobie nie wyobrażam żeby z tych małych dziwolongów wyrosły dwu metrowe krzaczory
oby tylko nie dostała się im jaka zaraza- bo sprawdzą się proroctwa - krakania mojego męża... dlaczego on we mnie nie wierzy znajde aparat i wstawie foto to padniecie ze śmiechu
oby tylko nie dostała się im jaka zaraza- bo sprawdzą się proroctwa - krakania mojego męża... dlaczego on we mnie nie wierzy znajde aparat i wstawie foto to padniecie ze śmiechu
Fiołki w fiolecie ukryte w zieleni ,Szukały wiosennych, wonnych promieni.
Rosły spokojnie kusząc motyle.Rosły i rosą kochały chwile.Mój Tajemniczy Ogród
Rosły spokojnie kusząc motyle.Rosły i rosą kochały chwile.Mój Tajemniczy Ogród
- kozula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sie 2008, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bawole serca są wrażliwe na zimno , jednak jeśli już rosną w gruncie jakiś czas , najgorsze za nimi . W końcu musi przyjść ciepło . U tych odmian pierwszy kwiat jest do niczego , poza tym znacznie opóźnia rozwój całego grona . Często zawiązuje się jeden poprzerastany szypułką pomidor .
Udanych serduch , kozula .
Udanych serduch , kozula .