Carla-pwd - jak na razie raczkowanie:)
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dziś nowy zakup.. tak ciągle czytam i czytam i czytam u was w wątkach na temat AMARYLISA
no i cóż.. ujrzałam dzis .. taki biedny.. zmasakrowany.. i do tego jeden jedyny w Biedronce ... no wiec co ??? hop siup i już go mam
tylko teraz poradzcie.. czy obciąć tego jednego liścia???? bo uschniętego kwiatka juz obciełam.... no i czy on musi mieć stale wilgotno i dużo światła???
no i zaszalałam ... kupiłam drugiego skrzydłokwiata... ale ten to chyba jakas miniaturka no nie????? no i ... KWITNIE !!!!!!! :):)
no i cóż.. ujrzałam dzis .. taki biedny.. zmasakrowany.. i do tego jeden jedyny w Biedronce ... no wiec co ??? hop siup i już go mam
tylko teraz poradzcie.. czy obciąć tego jednego liścia???? bo uschniętego kwiatka juz obciełam.... no i czy on musi mieć stale wilgotno i dużo światła???
no i zaszalałam ... kupiłam drugiego skrzydłokwiata... ale ten to chyba jakas miniaturka no nie????? no i ... KWITNIE !!!!!!! :):)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Andziax007
- Kontakt:
Dzis dostałam paczuszkę za którą bardzo serdecznie dziękuję :) ... znajduja sie w niej TAKIE roslinki.... ale ponieważ ani paczuszka nie była podpisana.. ani roslinki to dwie porśby... 1. proszę sie przyznac kto mi ja przesłała :) a po 2. wszyustkich prosze o pomoc w odgadnieciu nazwy
a dzis również kupiłam sobie dracene w Biedrące :)
a dzis również kupiłam sobie dracene w Biedrące :)
- Andziax007
- Kontakt: