Moje udomowione doniczkowce
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny podczas mojej nieobecności
Kwiatki też to zauważyły i jakoś grzecznie uśmiechaja się do wszystkich.
Przybyły im dziś nowe koleżanki i muszą teraz dzielić się z nimi miejscem hihihi
Kwiatki też to zauważyły i jakoś grzecznie uśmiechaja się do wszystkich.
Przybyły im dziś nowe koleżanki i muszą teraz dzielić się z nimi miejscem hihihi
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza
Dziękuję anoli, treissi za odwiedziny i dobre słowo.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Empuzo, masz bardzo ładne i zadbane kwiaty. Paprocie mają u Ciebie dobrze, bo są takie zdrowiutkie i mocne jak widać na zdjęciach. Śliczną masz też dracenę i w ogóle wszystkie siostrzyczki Podobają mi się też u Ciebie te jasne osłonki z motywem kółek (nie wiem czemu ale przypominają mi trochę film "Piła" )
Witam serdecznie. Wreszcie i tutaj zawędrowałam. Prześliczne masz chaszczowisko :P Piękna kolekcja i dorodne roślinki aż miło popatrzeć. Widać, że dobrze mają u Ciebie
Nie powiem nic nowego ale... zazdroszczę paproci U mnie za nic rosnąć nie chcą.
Zachwyciła mnie złota trawa, bodajże Mikado. Nigdy się z taką nie zetknęłam i już wiem czego zacznę szukać.
Pozdrawiam cieplutko
Marta
Nie powiem nic nowego ale... zazdroszczę paproci U mnie za nic rosnąć nie chcą.
Zachwyciła mnie złota trawa, bodajże Mikado. Nigdy się z taką nie zetknęłam i już wiem czego zacznę szukać.
Pozdrawiam cieplutko
Marta
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- empuza
Wszystkim serdecznie dziękuję za odwiedziny.
Ewelinko, dziękuję ale gdzie mojemu Zamiusiowi do Twojego?
effa mnie też one wpadły w oko i zakupiłam, że tak powiem prawie hurtem (były dostepne w Castoramie)
AlfaXIII, judysia21, Ziel-ona kiedyś też nie miałam radości z paproci i pozbyłam się wszystkich.
Potem kiedy moja córka zaczęła chorować dostałam małą roślinkę od pewnej starszej Pani, która powiedziała, że to będzie wyznacznik zdrowia mojej córki. Kiedy będzie zdrowa paprotka będzie cudnie rosła kiedy jednak mała zachoruje, zachoruje tez kwiat....Powiem wam, że od 4 lat sprawdza się na 100%
Ewelinko, dziękuję ale gdzie mojemu Zamiusiowi do Twojego?
effa mnie też one wpadły w oko i zakupiłam, że tak powiem prawie hurtem (były dostepne w Castoramie)
AlfaXIII, judysia21, Ziel-ona kiedyś też nie miałam radości z paproci i pozbyłam się wszystkich.
Potem kiedy moja córka zaczęła chorować dostałam małą roślinkę od pewnej starszej Pani, która powiedziała, że to będzie wyznacznik zdrowia mojej córki. Kiedy będzie zdrowa paprotka będzie cudnie rosła kiedy jednak mała zachoruje, zachoruje tez kwiat....Powiem wam, że od 4 lat sprawdza się na 100%
No nie strasz. Moja paprotka postanowiła zdychać na amen tydzień temu. Wykopałam na balkon niech sobie radzi. Źle jej było w domowych pieleszach? No to ma obóz przetrwania ;)
Ps. paskuda już wypuściła dwa nowe pędy ;)
Ps. paskuda już wypuściła dwa nowe pędy ;)
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- empuza
AlfaXIII ja to co niektórym roślinkom co 2 m-ce robie obóz przetrwnia , nie ma zmiłuj albo rosną albo...kupie nowe