Roślinki doniczkowe - FIGA
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziś będzie sesja zdjęciowa tylko muszę się wyrobić w doniczkach żebym na święta już miała jedno z głowy :P
Dobrze że przyszedł Konrad to mi pomoże :P
Nareszcie staję na nogi to może nadrobię zaległości :P
Chciałam uaktualnić wątek tylko najpierw trzeba było poprzesadzać / już przesadzone / teraz lifting , kwietniczki , fotki i już :P
Dobrze że przyszedł Konrad to mi pomoże :P
Nareszcie staję na nogi to może nadrobię zaległości :P
Chciałam uaktualnić wątek tylko najpierw trzeba było poprzesadzać / już przesadzone / teraz lifting , kwietniczki , fotki i już :P
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasieńko,dawno mnie u Ciebie nie było, dobrze, że wracasz do zdrowia. Mnie też ostatnio w P_O przewiało, ale porządków trochę zrobiłam. Teraz tylko doniczkowce do uporządkowania zostały.
W piątek byłam na Równej i o dziwo od zakupów się powstrzymałam, no, prawie, zielistkę na pocieszenie tylko wzięłam
W piątek byłam na Równej i o dziwo od zakupów się powstrzymałam, no, prawie, zielistkę na pocieszenie tylko wzięłam
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Figo, Twoje roślinki mnie urzekły :P Widać, że masz rękę do kwiatków - gratulacje Szczególnie zachwycił mnie hibiscus i ketmia(przepięknie kwitną...) No i stapelia
;ja właśnie zaczynam zbierać "śmierdziuszki", ale takiego cuda niestety jeszcze nie mam Czy miałabyś może kawałeczek do odsprzedania? Pozdrawiam serdecznie.
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mycia okien nie było
Kwiatki przesadzone po liftingu :P umyte :P
Częściowo z fotografowane , bo baterie się wypisały
Więc i sesja zdjęciowa maluchów przesunięta na jutro
Aniu życzę zdrówka żebyś się nie rozchorowała na święta :P
Bożenko w przyszłym tygodniu będę pracowała po południu tak mi fatalnie przypadło, wszystko trzeba załatwić przed pracą ale może kwiecień będzie sprzyjał odwiedzinom :P
Agar stapelia jest cały czas przycinana , ale wypuszcza nowe :P jak się ociepli powinna już się nadawać do przycinki to mi przypomnij :P
Zdjęcia maluchów na 100% będą jutro :P
Kwiatki przesadzone po liftingu :P umyte :P
Częściowo z fotografowane , bo baterie się wypisały
Więc i sesja zdjęciowa maluchów przesunięta na jutro
Aniu życzę zdrówka żebyś się nie rozchorowała na święta :P
Bożenko w przyszłym tygodniu będę pracowała po południu tak mi fatalnie przypadło, wszystko trzeba załatwić przed pracą ale może kwiecień będzie sprzyjał odwiedzinom :P
Agar stapelia jest cały czas przycinana , ale wypuszcza nowe :P jak się ociepli powinna już się nadawać do przycinki to mi przypomnij :P
Zdjęcia maluchów na 100% będą jutro :P