Teraz ja - treissi
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agi gratuluję wytrwałości w czytaniu - jestem pod wrażeniem I wcale tak długo Ci nie zeszło
Cyklamenki rzeczywiście mnie bardzo skusiły. Mimo braku wiedzy na ich temat, kupiłam odrazu 3. Ale nie mogłam przejść obojętnie obok tych pięknych kolorków.
Basiu będę czekała z niecierpliwością na informację o różowym
Cyklamenki rzeczywiście mnie bardzo skusiły. Mimo braku wiedzy na ich temat, kupiłam odrazu 3. Ale nie mogłam przejść obojętnie obok tych pięknych kolorków.
Basiu będę czekała z niecierpliwością na informację o różowym
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Zawitałam i ja do Twoich doniczkowych , a oglądania u Ciebie , a czytania . Muszę powiedzieć ,że wiele się nauczyłam dzięki Twoim pierwszym stronom i zdjęciom , bo skorzystałam z rad i linków . Moje doniczkowe kwiaty są nieco zaniedbane i źle podlewane , ale już się poprawiam .
Co do tematów o zwierzętach , to nie potrafię spokojnie czytać .Karmię i leczę stada kotów już od lat i tak będę robiła nadal
Bardzo mi się podoba ,że posty na stronach nie są suchymi wiadomościami o roślinach , ale pełnymi ciepła i życzliwości rozmowami .
Dziękuje , Treissi , za dodanie tego ciepła i na mojej stronie .
Co do tematów o zwierzętach , to nie potrafię spokojnie czytać .Karmię i leczę stada kotów już od lat i tak będę robiła nadal
Bardzo mi się podoba ,że posty na stronach nie są suchymi wiadomościami o roślinach , ale pełnymi ciepła i życzliwości rozmowami .
Dziękuje , Treissi , za dodanie tego ciepła i na mojej stronie .
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Danusiu strasznie mi miło Aż się zawstydziłam po tylu miłych słowach
Zuziu nie odzywam się, bo właściwie nic nowego u moich zielonych się nie dzieje. Ale na forum jestem codziennie. Co do placków to moje rączki taki specjałów nie produkują. Odkąd mam elektryczny piekarnik nie potrafię upiec żadnego ciasta Nie rosną mi, albo opadają Ehh szkoda gadać
A w tajemnicy Wam powiem, że pomału robię fotki, żeby założyć druga część moich doniczkowców. Tylko ciii... nikomu nie mówcie
Zuziu nie odzywam się, bo właściwie nic nowego u moich zielonych się nie dzieje. Ale na forum jestem codziennie. Co do placków to moje rączki taki specjałów nie produkują. Odkąd mam elektryczny piekarnik nie potrafię upiec żadnego ciasta Nie rosną mi, albo opadają Ehh szkoda gadać
A w tajemnicy Wam powiem, że pomału robię fotki, żeby założyć druga część moich doniczkowców. Tylko ciii... nikomu nie mówcie