Moje roślinki - weiner
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudnie u Ciebie rosną te kwiatuszki. Wcale po nich zimy nie widać. A może mogłabym Cię naciągnąć na hibkową szczepkę? Miałam niestety pogrom hibiscusów
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo ładne roślinki .Hibiskusiki powałiły mnie na kolana. Przepiękne pełne kwiaty.
Co do rozpoznania, niestety nie pomogę storczyk to dla mnie storczyk a obok to może jakaś bromelia albo coś innego z ananasowatych
Co do rozpoznania, niestety nie pomogę storczyk to dla mnie storczyk a obok to może jakaś bromelia albo coś innego z ananasowatych
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Żółtego mam ale już przyciąłem niestety, czerwonego też miałem ciachnąć ale pąki się pokazały, żółty strasznie szybko rośnie więc jakby co to za jakiś czas może coś ciachnę dla Ciebie ;)
Prymulkę wyniosłem na balkon - w sumie chyba ona taką temperaturę lubi i po jej wyglądzie też widać że jej pasuje ;)
Prymulkę wyniosłem na balkon - w sumie chyba ona taką temperaturę lubi i po jej wyglądzie też widać że jej pasuje ;)
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
hm na pewno z nasionek. Ale zawsze można spróbować ze szczepką:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie