Andziax007 nieraz jak kupuje się ziemię ogrodową to mogą trafic się cebulki krokusów albo tulipanów.Andziax007 pisze:No proszę ale cudne krokusiki Wzdycham do tych Twoich krokusików
A ja mam jednego bo nie wiadomo skąd się wziął i tak sobie samotnie kwitnie
Moje kwiatuszki
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Moje sadzonki kobey wyhodowane z nasionek.Nie wiem czy już mogę je wynosic na balkon i hartować.
Kiełkują mi już kloniki wysiane z nasionek,eukaliptus gunni i cytrynowy.Później pokażę zdjęcia
Wiolu
a to fiołek granatowy aksamitny z sadzonki od Ciebie .Na razie jeden kwiatuszek,ale pączków ma już mnóstwo
Kiełkują mi już kloniki wysiane z nasionek,eukaliptus gunni i cytrynowy.Później pokażę zdjęcia
Wiolu
a to fiołek granatowy aksamitny z sadzonki od Ciebie .Na razie jeden kwiatuszek,ale pączków ma już mnóstwo
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
-
Aniu
eukaliptusy wysiałam 31.03 a na następny dzień pokazały się kiełeczki.Teraz wyglądają tak
A to zdjęcie dawali od Ariadny - już wypuszcza listki
eukaliptusy wysiałam 31.03 a na następny dzień pokazały się kiełeczki.Teraz wyglądają tak
A to zdjęcie dawali od Ariadny - już wypuszcza listki
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
-
Aniu
dziękuję
Ariadno
na noc już ją zostawiasz?Ja się trochę boję.Na razie stała na parapecie,otwierałam okno żeby ja hartować,a teraz już wyniosłam.
dziękuję
Ariadno
na noc już ją zostawiasz?Ja się trochę boję.Na razie stała na parapecie,otwierałam okno żeby ja hartować,a teraz już wyniosłam.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
Marzenko zostawiam na noc bo mam ją w ogromnych donicach które ważą ponad 60 kg i nie podniosę M powiedział że też nie będzie nosił ,dzisiaj mija tydzień jak mam ją na stałe na polu i powiem Ci że wspina się po kratce,dam Ci pewną sprawdzoną radę kobea im mam większą donice tym lepiej rośnie i kwitnie ja na 60 i 80 litrową donice sadze 4-5 sztuk + 3 sadzonki tungbergi i 2-4 wilce i zarasta mi całe kratki i idzie ładnie w górę czasami przerasta balkony sąsiadów i obficie kwitnie,2 sprawa musi miec dobrą przepuszczalną ziemie i dużo jedzenia ja przy każdym podlewaniu dodaję nawóz ,szkoda że nie mam zdjęcia z zeszłego roku bo bym Ci pokazała,zawsze namawiam wszystkich na sadzenie kobei i pózniej są mi wdzięczni.