Skromna kolekcja początkujacej cz.1
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Ojej ile odwiedzin Dziękuję bardzo
Paulo patrząc na fotki tego zamku to pewni było warto nawet się ubłocić Czyli do jedzenia lepiej wziąć coś ze sobą?
Bursztyny zbierane przy ujściu Wisły do zatoki Gdańskiej w Mikoszewie. Dziewczęta, ale zawsze możecie przyjechać do mnie na kawę, a po kawce załadujemy się do samochodu, 50 km i jesteśmy nad morzem. Serdecznie zapraszam.
Paulo patrząc na fotki tego zamku to pewni było warto nawet się ubłocić Czyli do jedzenia lepiej wziąć coś ze sobą?
Bursztyny zbierane przy ujściu Wisły do zatoki Gdańskiej w Mikoszewie. Dziewczęta, ale zawsze możecie przyjechać do mnie na kawę, a po kawce załadujemy się do samochodu, 50 km i jesteśmy nad morzem. Serdecznie zapraszam.
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zdjęcia rewelacyjne uwielbiam morze , ale niestety mam daleko i ciężko się wybrać
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Mama Aguni
- 1000p
- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja bym chętnie zobaczyła zdjęcia zamku w Łapalicach Strasznie intrygujące miejsce a w najbliższym czasie się pewnie nie wybiorę, a później to już może być za późno
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- karolaipiotr
Dziewczyny ,a ja z chęcią wybrała bym się w Wasze rejony. I to tak już pewnie zawsze będzie, że tęskni się za tym czego się nie ma w pobliżu Na szczęście zostaje forum i zdjęcia A zaproszenie na kawę zawsze aktualne
Po zdjęcia z zamku w Łapalicach musimy uśmiechnąć się do Pauli
Po zdjęcia z zamku w Łapalicach musimy uśmiechnąć się do Pauli
Karolina
- karolaipiotr
Aha zapomniałam, że mam pytanie Dziewczyny jak kwiatek hibiskusa przekwitnie to go urwać,tzn, sam kwiatek czy z tą łodyżką z której wyrasta?
Karolina
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak przekwitnie to samo odpada
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Z tymi zdjęciami zamku z Łapalic....sporo jest w necie, ale swoje oczywiście też mogę pokazać. Może nie wszystkie są ładne i ciekawe, a cykałam zdjęcia wszystkiemu co wpadło mi w oko
Po tym ,,ważnym,, wystąpieniu na uczelni chcemy się wybrać całą ekipą, ale na nocne zwiedzanie...troszkę się boję, ale w grupie raźniej
Po tym ,,ważnym,, wystąpieniu na uczelni chcemy się wybrać całą ekipą, ale na nocne zwiedzanie...troszkę się boję, ale w grupie raźniej
Pozdrawiam, Paula
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak, sporo ich jest. Ale mają taki minus że już je widziałam ;)
Tak, z ciekawości chciałam zobaczyć kilka zdjęć tego stojącego "cosia" ;] Ale w nocy to ja już bym tam nie weszła
Karolinko, przepraszam za zamkowy wątek w Twoim wątku
Tak, z ciekawości chciałam zobaczyć kilka zdjęć tego stojącego "cosia" ;] Ale w nocy to ja już bym tam nie weszła
Karolinko, przepraszam za zamkowy wątek w Twoim wątku
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe